درمان میگرن با یوگا
میگرن یک سردرد قوی است که معمولاً با حالت تهوع، استفراغ و حساسیت به نور همراه است و ممکن است چندین ساعت یا چند روز طول بکشد.درمان میگرن با یوگا توصیه یوگاپاسانا به شماست. این بیماری ژنتیکی و مزمن مانند آسم یا دیابت است.علائم میگرن شامل سردردهای ملایم، متوسط یا شدید است که غالباً با بروز درد در چشم همسو با قسمتی از سر که دچار درد شدهاست و علائمی در دستگاه عصبی خودگردان همراه است. این واژه از زبان یونانی “hemikrania” گرفته شدهاست.
حملات میگرن ممکن است ساعتها یا حتی روزها به طول بینجامد و گاهی سردرد آنقدر شدید شود که در فعالیتهای روزانه شما اختلال ایجاد کند.
مهم ترین محرک های ایجاد میگرن:
حملات میگرن می تواند توسط عوامل مختلفی ایجاد شود. از این رو مهم ترین محرک های رایج ایجاد کننده میگرن عبارتند از:
استرس عاطفی
استرس عاطفی یکی از شایع ترین محرک های سردردهای میگرنی است. در طول رویدادهای استرس زا، مواد شیمیایی خاصی در مغز برای مبارزه با موقعیت آزاد می شود. انتشار این مواد شیمیایی می تواند باعث میگرن شود. سایر احساسات مانند اضطراب، نگرانی و هیجان می توانند تنش عضلانی را افزایش داده و رگ های خونی را گشاد کنند. که می تواند میگرن شما را شدیدتر کند.
حذف یک وعده غذایی یا به تعویق انداختن آن نیز ممکن است باعث ایجاد سردرد میگرنی شود.
حساسیت به مواد شیمیایی و نگهدارنده های خاص در غذاها. برخی از غذاها و نوشیدنیها مانند پنیر کهنه، نوشیدنیهای الکلی، شکلات و افزودنیهای غذایی مانند نیتراتها (موجود در پپرونی، هات داگ و گوشتهای ناهار) و غذاهای تخمیری یا ترشی ممکن است درد های میگرنی را به همراه داشته باشد.
کافئین
مصرف بیش از حد کافئین می تواند باعث ایجاد سردرد شدید در زمانی که سطح کافئین به طور ناگهانی کاهش می یابد، شود. استفاده روزانه از داروهای مسکن
اگر از داروهایی برای تسکین سردرد استفاده می کنید، در صورت عدم استفاده از آن ها می تواند محرکی برای ایجاد سردرد شدیدی در شما شود.
جلوگیری از درد سر ناشی از میگرن
اگر با میگرن دست و پنجه نرم میکنید، میتوانید با رعایت تعدادی راهکار ساده، از درد سر ناشی از میگرن جلوگیری کنید:
۱٫استراحت در یک اتاق تاریک و خنک: استراحت در محیطی که نور کم و صداهای کمتری دارد، به کاهش درد کمک میکند.
- استفاده از کمپرس سرد: قرار دادن یک کمپرس سرد یا پارچه خیس روی پیشانی یا پشت گردن میتواند درد را تسکین دهد.
- ماساژ پوست سر: ماساژ پوست سر به کاهش تنش عضلات و تسکین درد کمک میکند.
- انجام یوگا: حرکات دایرهای و تنفس عمیق در یوگا میتوانند استرس را کاهش داده و بهبود علائم میگرن را تسهیل کنند.
میگرن و یوگا: راههای درمان و پیشگیری
یوگا یک راه مؤثر برای کاهش شدت میگرن و پیشگیری از آن است. این تمرین ذهن و بدن را شامل میشود و میتواند استرس را کاهش داده و بهبود علائم میگرن را تسهیل کند. حرکات یوگا علاوه بر فعال سازی هورمون های شادی بخش بدن و دفع سموم به ارامش ذهن و جلوگیری از سر درد های میگرنی کمک شایانی میکند.
چگونه باید شروع کرد؟
- اگر تا به حال یوگا را امتحان نکردهاید، بهتر است در کلاسهای آنلاین ثبتنام کنید. معلم یوگای خود را آگاه کنید که میگرن دارید تا وی بتواند تمرینهای مناسب را به شما پیشنهاد دهد. شما میتوانید همین حالا در کلاس های آنلاین یوگا ما ثبت نام کنید و سلامت جسمی و ذهنی را برای خود به ارمغان بیاورید.
برخی از حرکات یوگا برای درمان میگرن:
- وضعیت کودک(بالآسانا): این حرکت باعث کاهش فشار در پیشانی میشود و حس آرامش را ایجاد میکند.
- گربه-گاو (مارجاری آسانا): این حرکت جریان خون را بهبود میبخشد و به کشش گردن و ستون مهرهها کمک میکند.
- جنازه (شاوآسانا): این حرکت که در انتهای تمامی کلاس های یوگا انجام میشود به استراحت و آرامش عمیق و رفع تنش های فیزیکی کمک میکند و حس شادی و ریلکسیشن را به شما میدهد.
- پل (ستوباندآسانا): این حرکت به کشش عضلات پشتی کمک میکند واعصاب را ارام میکند.
مطالعات نشان داده است که تمرین منظم یوگا به مدت ۳ ماه میتواند به کاهش علائم میگرن کمک کند.
اگر علاقه مند به یوگا هستید اما فرصت شرکت در کلاس های حضوری یا آنلاین را ندارید با خرید پکیج های آموزشی یوگا به راحتی میتوانید در هر نقطه از دنیا که هستید یوگا کنید!.
البته یوگا نمیتواند جایگزین داروهای میگرن باشد، اما به عنوان یک مکمل مفید عمل میکند.
بنابراین،
اگر میگرن دارید، تمرین یوگا را در روزمرهتان جای دهید و از تأثیر مثبت آن بر روی سلامتی خود بهرهبرده و با کمک معلم یوگای خود، به حرکات مناسب برای درمان و پیشگیری از میگرن پرداخته و از شر سردرد های میگرنی خلاص شوید.
برای دریافت مشاوره رایگان با شماره ۰۹۱۷۳۳۷۱۵۲۸ تماس بگیرید.
این پست چقدر برای شما مفید بود؟
روی امتیاز مورد نظر کلیک کنید
میانگین امتیاز ۵ / ۵٫ تعداد رای ۱
امتیاز دهی شما برای ما خیلی مهم است
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.